19 Nisan 2024 Cuma

Cumartesi seminerleri başlıyor

Akdeniz Eğitim Sağlık ve Yardımlaşma Derneği’nin kuruluşundan bu yana aralıksız bir şekilde sürdürdüğü ve geleneksel hale getirdiği Cumartesi seminerleri bu hafta başlıyor.

Geçen hafta Anadolu Platformu Teşkilat Başkanı Gazi KILIÇPARLAR’ın “Fikriyat ve Yapılanma İlkeleri” konulu konferansıyla başlayan program bu hafta ilk seminer periyodu ile başlıyor.

2019-2020 döneminde 30 hafta boyunca gerçekleşecek program 5 konferans 25 seminer programından oluşacak. Konuşmacıları; Ahmet IŞIKLAR, Salih YILDIZ, Aliseydi AĞÇELİK, Danyal PEKER ve Ekrem ÇAKAR’ın olduğu 25 seminer programı 5’li periyodlar şeklinde gerçekleştirilecek. Ayrıca her periyod sonunda alanında yetkin konuşmacıların katılımıyla mini konferans programları yer alacak.

Her hafta cumartesi günü dernek merkezinde bulunan konferans salonunda gerçekleşen programlar, seminer sonrasında çay muhabbetlerinin oluştuğu verimli bir program olarak kaldığı yerden devam ediyor.

Bu hafta Ahmet IŞIKLAR’ın hitabıyla “Fıtrat, Din ve Tabiat” konu başlığıyla Cumartesi günü saat 20.00’de dernek merkezinde gerçekleşecek seminere davetlisiniz.