25 Nisan 2024 Perşembe

Dünya Yetimler Gününde Yetimlerle İftar Buluşması

Akdeniz Derneği ve İyilikder Mersin Temsilciliği tarafından organize edilen “Yetimlerle İftar Sofralarında Buluşalım” etkinliği Dünya Yetimler Gününde Yetim Ailelerin evlerinde gerçekleştirildi.

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen etkinliğe dâhil olan dernek gönüllüleri evinde hazırladıkları yemeklerle bir yetim ailenin evine misafir oluyor ve birlikte iftar yapıyorlar. Yetim aile ile iftar yapan aileler birlikte hasbihal edip kaynaşma imkânı buluyorlar. Yetim ailelerin sorunlarını dinleyen gönüllü aileler sorunlara birlikte çözüm üretiyorlar.

Yetim Aileler ise evlerine gerçekleştirilen ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını, bu çalışmalara emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini vurguladılar.