19 Mayıs 2024

Hizmet İçi Eğitim

ANADOLU EĞİTİM VE DAVET GÖNÜLLÜLERİ PLATFORMU EĞİTİM KOMİSYONU 2014 YILI HİZMETİÇİ EĞİTİM PROGMAMI MERSİN-TARSUS BÖLGESİ AKDENİZ DERNEĞİ'NDE YAPILDI.

Anadolu Eğitim ve Davet Gönüllüleri Platformu Eğitim Komisyonu Hizmetiçi Eğitim programı Eğitim Proğram Sorumlularının Katılımı ile 21.09.2014 Pazar Günü Saat 09:00 da Akdeniz Derneği Dernek Binamızda, Abdullah Polat'ın Kuran tilaveti ile başladı.

Ardından Anadolu Platformu Sinevizyonu Gösterildi. Açılış Konuşmasını Anadolu Platformu 12. Bölge Sorumlusu Mustafa ÇETİN'in gerçekleştirdiği programda daha sonra Anadolu Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay ALDEMİR "Eğitim Paradigmamız ve Teşkilat Anlayışımız" konulu bir seminer verdi.

Çay ikramı arasından Sonra Programın 2. Bölümünde YİK üyesi ve Osmaniye İlim sanat ve Kültür Derneği başkanı Süleyman Dağ "Aidiyet Gönüllülük ve Sorumluluk Bilinci" konulu bir seminer verdi.

Programın son bölümünde ise Akdeniz Derneği Eğitim Komisyonu Başkanı Yusuf Ada "Eğitimci Niteliği ve Verimlilik" konulu seminerini gerçekleştirdi.

Programa Tarsus Erdem-Der ve Derneğimiz Eğitim Sorumluları katıldı. Ayrıca Anadolu Platformu'nun Kadın ve Aile Derneği olan Akadder Başkanı Rabia Aldemir Hanım Efendi'de programımıza katıldılar.