7 Mayıs 2024 Salı

İl Müftülüğüne Ziyaret

Akdeniz Derneğinden İl Müftülüğüne Ziyaret

Akdeniz Derneği Başkanı Yusuf YALÇINKAYA ve beraberindeki heyet 3 Aralık 2014 çarşamba günü Mersin İl Müftüsü Ali MELEK' i makamında ziyaret etti.

YALÇINKAYA "Annemle Dinimi Öğreniyorum" projesinden dolayı il müftülüğüne teşekkür etti. Bu tür programların yaygınlaştırılmasının faydalı olacağını, faaliyetlerde Akdeniz derneği olarak müftülüğe destek olabileceğimizi söyleyerek dernek olarak düzenlenen çeşitli programlarda müftülüğün vermiş olduğu yakın destekten dolayı teşekkür etti.

İl Müftüsü Ali MELEK yürütülen din hizmetlerinin bütün olduğunu sivil toplum kuruluşlarının bu hizmetleri yapmasının önemli olduğunu söyleyerek Akdeniz Derneğine yapmış olduğu bu faaliyetlerden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.